Grote luchtdichte inflatables

Terug naar overzicht

Onze grote luchtdichte inflatables zijn te vergelijken met grote opblaasmatrassen of opblaasboten van goede kwaliteit. U kunt luchtdichte inflatables in principe met de mond opblazen, maar omdat het vaak gaat over vrij grote inflatables adviseren we dit te doen met een elektrische luchtpomp. Vul product met lucht, sluit het ventiel en u bent klaar!

De producten zijn voorzien met ogen en touwen, zodat de inflatables gemakkelijk kunnen worden gemonteerd aan het plafond of dergelijke. De grote luchtdichte inflatables hebben geen blower en zijn niet dus constant afhankelijk van elektriciteit. Door het gebrek aan een blower is er ook geen ruis bij gebruik van deze producten.

Goede kwaliteit - vele toepassingen

De kwaliteit is vergelijkbaar met een stevige inflatable zwembad of een rubberboot, dwz. vrij sterk PVC. Het product is het meest geschikt voor indoor gebruik, gezien deze inflatables na verloop van tijd zullen stukgaan bij gebruik in weer en wind.

De inflatables kunnen echter wel gedurende kortdurende acties, campagnes of evenementen outdoor gebruikt worden. Wij raden u echter aan ze niet te gebruiken bij sterke wind of regen.

Onze ervaring met deze grote inflatables is dat ze uitblinken in een aantal doeleinden, met name op een beursstand of als display.

De meeste van onze opblaasbare producten kunnen worden gemaakt, zowel als inflatable met blower of grote luchtdichte inflatables. De keuze tussen de twee is afhankelijk van het doel waarvoor u het product wilt gebruiken.

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23