Type inflatables

Misschien openen onze inflatables een hele nieuwe wereld van reclame voor u? De mogelijkheden zijn oneindig en het is soms moeilijk een keuze te maken of te weten welk type inflatable u best kiest. Daarom hebben we een korte handleiding voor de verschillende types van opblaasbare producten die wij aanbieden, en voor welk type gebruik zij geschikt zijn:

Opblaasbare producten met een blower

Een zeer goed product voor alle weersomstandigheden en voor grote maten. In deze categorie vindt u inflatable tenten en inflatable bogen, maar ook giant replica's en vele anderen.

Klik hier voor meer info over inflatables met een blower.

Luchtdichte inflatables - groot

Een product zonder een blower, dat wil zeggen zonder het lawaai of zonder de nood aan constante voorziening van elektriciteit. Geschikt voor gebruik indoor gebruik, of korte termijn outdoor evenementen in kalme weersomstandigheden. Bijna alle producten met blower zijn ook luchtdicht te maken, maar ook andere zaken zijn mogelijk.

Klik hier voor meer info over over grote luchtdichte inflatables.

Luchtdichte inflatables - klein

Dit zijn promotionele artikelen zoals strandballen, matrasjes, bangbang sticks en vele andere mini inflatables.

Klik hier voor meer info over kleine luchtdichte inflatables.

Helium ballonnen

... deze inflatables hebben ondanks de naam niet noodzakelijk een ballonvorm. Deze categorie omvat ook zeppelins met een logo, of vrijwel eender welke vorm, we kunnen zogoed als alles maken als helium inflatable.

Klik hier voor meer info over gigantische heliumballonnen.

Skydancers en flying tubes

Skydancers en flying tubes zijn dynamische bewegende stoffen reclame kolommen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen, volledig digitaal bedrukt.

Klik hier voor meer info over Skydancers.

Word een inflatable reclame pionier

Hoe goed u ook gebruik maakt van online marketing en social media, op sommige momenten moet u ook fysiek aanwezig en zichtbaar zijn voor uw klanten. Op zo een moment heeft u een andere vorm van reclame nodig om de aandacht van uw klanten te trekken.

Herva inflatables verkent voortdurend nieuwe mogelijkheden voor het creëren van opvallende en sensationele reclame. Wij nodigen u uit om samen met ons te dromen en ideeën op te doen - de mogelijkheden zijn eindeloos, uw fantasie is de limiet!

1 Inflatables met een blower
2 Skydancers
3 Helium inflatables
4 Kleine luchtdichte inflatables voor gebruik als instore promotie
5 Grote luchtdichte inflatables
 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23