Jouw zomerevenement met een inflatable

Herva Inflatables - Opblaasbare reclame

De inzetbaarheid en flexibiliteit van opblaasbare reclame is enorm. Inflatables zijn zeer kostenefficiënt en de set-up is vrij eenvoudig. Al onze inflatables worden volledig naar eigen wens ontworpen, maar bovenal is opblaasbare reclame een hippe eyecatcher die altijd de aandacht op uw boodschap vestigt.

Wilt u uw (sport)event op een originele manier aankleden, een nieuw product onder de aandacht brengen met giveaways of de show stelen op een beurs, concert of festival? De mogelijkheden voor opblaasbare reclame zijn eindeloos.

Hieronder een greep uit ons uitgebreid aanbod:

Publiboog

Publibogen zijn dé manier bij uitstek om naambekendheid te verwerven en het prestige van uw merk te vergroten. De toegang, start of finish van een evenement trekt een grote mensenmassa aan en eist de nodige media-aandacht. Een publiboog zorgt er dus voor dat alle blikken op uw merk worden gericht!

Inflatable tent

Met een inflatable tent koppelt u het promotionele aan het praktische. Opblaasbare tenten bieden de mogelijkheid om een stand op te richten die indruk maakt en waar het aangenaam is om potentiële klanten te verwelkomen.

Giant replica’s

Om het publiek vertrouwd te maken met uw merk en de verkoop te stimuleren, maakt Herva Inflatables er een levensgrote opblaasbare replica van! Naast levensgrote replica’s maken wij ook kleinere “point-of-sale” replica’s, ideaal om uw product onder de aandacht van consumenten te brengen. Een derde mogelijkheid is een replica vervaardigd uit geïmpregneerde glasvezel, voor extra duurzaamheid.

Walkers

Onze inflatable walkers zijn opblaasbare, rondlopende promotiepoppen die uw merk of dienst op een ludieke manier ronddragen. Qua vorm en design zijn de mogelijkheden eindeloos. Geef ons uw ideeën door en wij blazen ze op tot een promomascotte die u kan inzetten bij evenementen, sportwedstrijden, winkelcentra of drukke straten.

Mini-inflatables

Naast levensgrote replica’s verzorgt Herva Inflatables ook opblaasbare point-of-sale replica’s. Ideaal om uit te stallen op locaties waar uw producten of diensten daadwerkelijk verkocht worden. Deze mini-inflatables vind je vaak als “point-of-sale” promo op de winkelvloer maar ook als on-pack product, als direct mail in de brievenbus of als giveaway tijdens een evenement (bv. bangbang sticks, strandballen of bierhouders)

 

 

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23