Quick up tubes

 

Herva Inflatables Quick Up tubes zijn opblaasbare quick pop-up zuilen die een opvallende en prestigieuze publiciteitstouch geven aan uw merk én uitblinken in comfort. Ze kunnen zowel binnen als buiten vlot ingezet worden om bijvoorbeeld de inkom van uw bedrijf in de verf te zetten!

 

De Herva Inflatables Quick Up tubes worden vervaardigd uit polyester. Een lichtinstallatie in de Quick Up tube laat u toe om ook in het donker uw merk tentoon te spreiden en uw bedrijf of event te hullen in een sfeervol kader!

 

Zowel effen als met een digitale quadri opdruk naar keuze missen Inflatable Quic kUp tubes hun effect niet. Het succes van de Herva Inflatables Quick Up tubes wordt, naast hun publicitaire impact, verklaard door het hoge gebruiksgemak. De Quick Up tubes hebben een uniek quick pop-up systeem met interne blazer waardoor ze zich in luttele seconden ontpoppen tot publicitaire toppers van formaat. Ook de demontage is kinderspel met een uniek geïntegreerd ritssysteem dat toelaat de Quick Up tube compact op te bergen en eenvoudig te transporteren.

 

Qua vorm heeft u de keuze tussen een strakke cilinder, een glas, een fles, een elegante kegel maar volledig op maat is ook mogelijk. Aan onze commerciële medewerkers kunt u uw specifieke wensen te kennen geven om tot het ontwerp te komen dat u in gedachten heeft.

 

Herva Inflatables Quick Up – Kwiek Op-en-top!

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23