Inflatable Finishboog

 

Een finishboog is de manier bij uitstek om de naambekendheid en het prestige van uw merk te verhogen. Elke toegang, start of finish van evenementen trekt een grote mensenmassa aan en eist de nodige media-aandacht. Een publiboog zorgt ervoor dat alle blikken op uw merk worden gericht!

 

Met de publibogen van Herva Inflatables kunt u er zich van verzekeren dat uw merk op talrijke evenementen op een positieve manier in de kijker staat. De hoogwaardige kwaliteit en secure afwerking van de Herva Inflatables producten reflecteren de uitstraling van uw merk. Het digitaal bedrukte pvc wordt zorgvuldig gelamineerd met een beschermende toplaag die slijtage van de bedrukking en krassen tegengaat, hetgeen de levensduur van uw publiboog aanzienlijk verlengt. Uw Herva Inflatables publiboog zal op legio drukgezochte evenementen de naam van uw merk waardig propageren.

 

Naast rechtstreekse bedrukking naar keuze kunt u bijkomend opteren voor een uitrusting met velcro klittenband of metalen ringen om verschillende reclameboodschappen aan te bevestigen. Zo kan uw publiboog aangepast worden naargelang de verschillende evenementen waar u adverteert.

 

Tijdens een gesprek met één van onze commerciële medewerkers luisteren we graag naar uw specifieke wensen. Uw publiboog wordt volledig op maat van uw vereisten ontworpen.

 

Spring in het oog – met een Herva Inflatables publiboog!

Offertemandje

Cart
Nog geen gegevens toegevoegd.

Newsletter

Nieuws

Facebook LinkedIn Twitter 

Herva inflatables   •   A division of the Herva Group   •   Stadsestraat 51   •   B2250 Olen   •   inflatables@herva.be   •   T+32(0)14 55 69 22   •   F+32(0)14 55 69 23